mentalist, magician, entertainer

Recent Press

Un magician american uimeşte locuitorii din Alba Iulia

Un american venit în vizită la socrii săi din Alba-Iulia a dat oraşul peste cap.

Omul este magician şi de câteva zile a început să dea reprezentanţii ad-hoc prin câteva localuri. Bărbatul e capabil să îndoaie furculiţe, să ghicească gândurile şi atenţie poate să provoace orgasm prin puterea minţii.

Nicholas Tweedy este un personaj charismatic de la prima vedere. Cu pălăria pe cap şi barba împletită până la brâu e imposibil să nu îţi sară în ochi. De câteva zile e la Alba-Iulia, la socrii. Pe soţia lui, Ioana, a cunoscut-o în America - acolo muncea românca. Au rămas nedespărţiţi, aşa cum sunt şi acum.


În Alba, vestea că Nicholas are puteri speciale s-a răspândit ca vântul. Americanul a şi dat o reprezentaţie la o cafenea din oraş. La cererea audienţei. A început să împartă cărţi de vizită într-un stil propriu. După ce s-a încălzit, Nicholas a scos arsenalul greu. A cerut cardul unui client şi s-a pus pe treabă.

Nicholas Tweedy s-a născut în America acum 34 de ani dar a crescut în Japonia. Mama lui preda engleza fetiţelor unui japonez, Hiroshi Demura, care i-a devenit apoi maestru timp de 12 ani. De la Demura, Tweedy a învăţat să mediteze şi să se concentreze. A ajuns la stadiul în care poate să provoace orgasmul unei persoane doar cu puterea minţii.

http://www.protv.ro/stiri/social/un-magician-american-uimeste-locuitorii-din-alba-iulia.html